Florida, Bradenton, 34203, 6702 Stone River rd

Családi ház a Tara Golfklubban

Price
300 000 $
Size
210 m2
Site area
750 m2
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Number of floors
1
Contact
Iris Rental Agency
Pihenj a saját fűtött medencédben kilátással a tóra és a golfpályára.

Nagyon nyugodt lakóközösség és nem kötelező a tagsági kártya a golfklubban. A szobákon kívül egy nagy helység (DEN), ami akár irodának, akár vendégszobának is alkalmas.

A konyhában tömör fa szekrények, rozsdamentes acélból készült készülékek és étkezősarok található. Kényelmes tusoló és kádas tusoló is található a fürdőszobákban. A cseréptető 2010-ben került cserére, és a klímaberendezés is kiváló állapotban van, mely 2015-ben került beépítésre. 2019-ben a tűzoltó berendezés (spinkler) és a vízmelegítő került cserére. 2008/2009-ben a medencét újították fel és új burkolatot kapott a terasz is.

A garázsban nagyon sok rakodófelület került kialakításra. Amennyiben a tulajdonos megváltja az éves golfpálya tagsági kártyát, játszhat a pályán és igénybe veheti az elegáns Country Clubot, amennyiben mégsem tart rá igényt, akkor csak is használhatóak a teniszpályákat, a sok fűtött közösségi medencét, a gőzfőrdő, az edzőtermet és a jakuzzit. Azonban amennyiben valaki szeret golfozni érdemes kiváltani az éves tagsági kártyát, mellyel jelentős kedvezménnyel vehető igénybe a pálya, valamint mivel átmenetileg átruházható a tagság joga, ezért az ingatlan rövid távú kiadása esetén ideális lehet olyan szállóvendégek számára, akik rajonganak ezért a sportért és ezen okból bérelnék ki az ingatlant.

Tara lakópark központi elhelyezkedésű, a University Center közelében, éttermekkel, üzletekkel és a Benderson Evezőparkkal. Kevesebb, mint 30 perc alatt elérhető Sarasota belvárosa, valamint Anna Maria-sziget és a Siesta Key strandjai. A legtöbb bútor külön megállapodás szerint szintén eladó.

Iris Properties

Debrecen, Nagyerdei körút

20 m2 flat for rent
50 000 Ft

Hajdúsámson

170 m2 house for sale
120 000 000 Ft

Hajdúsámson

house for sale
65 000 000 Ft